Cele mai bune ceaiuri de băut toamna

Cele mai bune ceaiuri de băut toamna

Dacă ai deja primele semne ale răcelii de toamnă bea ceai din rădăcină de lemn dulce cu scorţişoară şi coajă de portocală!

Un obicei extrem de sănătos, băutul ceaiului aduce multiple beneficii asupra sănătăţii tale. Îţi oferă un moment de relaxare pe care îl poţi savura alături de cei dragi, o pauză de la muncă, modalitatea ideală de a te detaşa de serviciu şi a te duce acasă liniştit să te bucuri de familie şi o sursă bună de vitamine şi antioxidanţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu sau fără ploi, ceaiul este un ritual ce are grijă atât de sănătatea ta cât şi de condiţia fizică şi psihică.

Ceaiul, între răsfăţ şi nevoie

Fie că îl bei simplu, cu lămâie sau cu miere, dacă ştii să faci combinaţiile corecte de plante te vei alege cu un adevărat elixir al sănătăţii.

Nemaiavând nevoie de nici un fel de prezentare, ceaiul verde este cel mai bun antidot împotriva unei serii complete de afecţiuni de la cancer până la problemele mintale.

Astfel, mineralele şi vitaminele pe care le conţine ajută ficatul şi stomacul să funcţioneze corespunzător, având grijă în acelaşi timp şi de silueta ta.

Află ce este ceaiul Matcha şi care sunt beneficiile sale AICI

Indicat pentru sănătatea mentală

În cazul în care deja te confrunţi cu primele semne ale răcelii de toamnă precum tusea sau răguşeala, îndreaptă-ţi atenţia către ceaiul din rădăcină de lemn dulce pe care să îl combini cu scorţişoară şi coajă de portocală.
O seară liniştită şi un somn excelent îţi va fi oferit de o combinaţie inedită dintre florile de muşeţel, de tei, petale de trandafir şi câteva fire de lavandă. După ce ai preparat acest ceai, fă o baie relaxantă cu multă spumă şi savurează-l, vei observa cum simţurile tale se vor răsfăţa şi mintea ta se va linişti. Poţi să îi adaugi un strop de lapte sau o linguriţă de miere după ce s-a mai răcit un pic.

Află pe Clicksanatate.ro ce alte ceaiuri sunt recomandate toamna!

Remedii rapide pentru a dormi bine

Suferi de diabet? Poţi să mănânci aceste fructe!

citeste totul despre: