Cele mai bune antibiotice naturale

Cele mai bune antibiotice naturale

Uleiul de oregano, unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale.

Un tratament natural, cu efect antibiotic poate fi o primă măsură în boli respiratorii şi digestive, cu atât mai mult că folosirea repetată a antibioticelor creşte, în timp, rezistenţa la acest tip de medicamente.

Ştiri pe aceeaşi temă

Oregano

Comparat de cercetători britanici cu aproximativ 20 de antibiotice, s-a dovedit mai eficient. În afecţiuni respiratorii, se pot face inhalaţii cu ulei de oregano sau se pot lua 5 picături de 3 ori pe zi, în amestec cu miere, cu apă sau ceai, după preferinţă. Se poate folosi în înţepături de insecte, în afecţiuni ale unghiilor cauzate de ciuperci.

Uleiul de oregano, unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale, stimulează organismul să elimine paraziţii, să combată efectele virusurilor, grăbind vindecarea. Aceste efecte sunt datorate unei substanţe antivirale, numită carvacrol.


Cimbru

Faringita şi laringita pot fi calmate tot cu ajutorul uleiului esenţial de cimbru. Ia de 3 ori pe zi câte 3 picături de ulei cu miere sau cu apă.

E recomandat în afecţiuni ca viroza, bronşita, sinuzita, în infecţii genitale (vulvovaginite, cervicite) sau în infecţii bacteriene (herpes vaginal). Luat sub formă de ulei, cimbrul are efect antibiotic şi are efect bronhodilatator.

Află pe clicksanatate.ro ce alte remedii cu efect antibiotic poţi folosi!

Cauze ale migrenei pe care trebuie să le ştii

Cum să scapi de herpes folosind remedii naturiste

citeste totul despre: