Ce trebuie să mănânci când te doare stomacul

Ce trebuie să mănânci când te doare stomacul

Una dintre cauzele durerii este intoleranţa la alimente, de aceea e bine să ai grijă ce mănânci pentru a-ţi proteja stomacul.

În încercarea de a combate durerea de stomac, întotdeauna sunt mai eficiente soluţiile naturale. Uneori, medicamentele pot duce la înrăutăţirea afecţiunii. Una dintre cauzele durerii este intoleranţa la alimente, de aceea, iată ce trebuie să mănânci când te doare stomacu

Ştiri pe aceeaşi temă

Banană

Banana este sursă bogată de fibre şi are proprietăţi antiinflamatoare, care contruibuie la reducerea inflamaţiei asociate cu dificultăţile digestive. Mâncând aceste fructe reduci nivelul de acid gastric şi stimulează dezvoltarea bacteriilor bune din intestine. În plus, potasiul care se găseşte în fruct echilibrează nivelul de electroliţi din organism,care sunt dereglaţi după vomă sau diaree.

Ghimbir

Ghimbirul este cunoscut în întreaga lume ca alimentul cu cele mai multe proprietăţi digestive şi antiinflamatoare. El este soluţia pentru orice fel de durere. Gingerolul, compusul activ, nu numai că are un gust delicios, ci are abilitatea de a proteja pereţii stomacul. Include-l în reţetele de ceai sau în băuturile naturale.

Descoperă ce trebuie să mănânci când te doare stomacul pe clickpentrufemei.ro

 

Iată de ce te trezeşti cu durere de stomac dimineaţa

12 tipuri de durere care au legătură cu stările emoţionale

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările