Ce putem trata cu drojdie de bere

Ce putem trata cu drojdie de bere

Cura cu drojdie de bere aduce beneficii inimii şi nu numai

Cine ar fi crezut că drojdia de bere pe care o foloseşte bunica la cozonaci este un remediu natural de neegalat în cazul mai multor afecţiuni? Ea are efecte benefice atât în reglarea colesterolului, cât şi în combaterea obezităţii ori a psoriazisului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Drojdia de bere este considerată un adevărat medicament pentru că acoperă carenţele de vitamine D, E şi cele din complexul B, de potasiu, fier, calciu, magneziu şi fosfor, minerale care sunt esenţiale în menţinerea sănătăţii. Mai conţine substanţe active, adică zaharuri, gluten şi peptide, săruri minerale ori protide cu aminoacizi.
 
Aliat pentru inimă
 
Dacă suferi de boli de inimă, consumul periodic de drojdie de bere îţi poate fi de mare ajutor. Poţi lua zilnic 3 linguriţe de drojdie de bere uscată, pe stomacul gol, dimineaţa, la prânz şi seara, timp de 21 de zile. Astfel va scădea nivelul colesterolului „rău“ , unul din factorii implicaţi în apariţia bolilor de inimă. Cura cu drojdie ajută şi la combaterea hipertensiunii arteriale ori la reglarea tulburărilor de coagulare a sângelui. În cazul în care suferi de anemie şi de probleme de asimilare a magneziului ori a calciului, poţi urma o cură de 21 de zile cu 3 linguri de drojdie de bere pe zi, înaintea meselor principale.
 
Citeşte mai multe în clicksanatate.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările