Ce plante medicinale pot fi cultivate în casă

Ce plante medicinale pot fi cultivate în casă

Menta poate fi cultivată în casă

Plantele medicinale au fost folosite de-a lungul secolelor pentru tratarea afecţiunilor minore. Astăzi, medicina naturistă este mult mai dezvoltată, pentru că au fost descoperite mult mai multe plante care au efecte medicinale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru a beneficia de proprietăţile lor miraculoase, cultivă aceste plante chiar la tine acasă.

Schinduf

Schinduful poate fi cultivat cu uşurinţă în vase în orice condiţie de mediu. Atât seminţele, cât şi frunzele de schinduf sunt extrem de hrănitoare şi sănătoase. Ele sunt folosite pentru prevenirea cancerului hepatic, îmbunătăţirea digestiei, scăderea nivelului de colesterol din sânge şi combaterea durerilor menstruale. În plus, este un remediu eficient în tratarea respiraţiei urât mirositoare. Cu atât de multe beneficii, această plantă medicinală trebuie cultivată acasă.

Busuioc

Busuiocul este o altă plantă medicinală pe care o poţi cultiva acasă în ghiveci. Busuiocul este folosit în întreaga lume în gătit, în special în bucătăria italiană şi thailandeză, în salate, supe şi alte reţete, deoarece îi dă mâncării o aromă unică. Busuiocul combate flatulenţa, lipsa poftei de mâncare şi poate vindeca tăieturile.

Află ce alte plante mai pot fi cultivate în casă pe clickpentrufemei.ro

 

Aloe vera are grijă de sănătatea ta

Menta reduce arsurile stomacale

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările