Ce nu ştiai că poţi trata cu praz. Care sunt bolile de care te apără

Ce nu ştiai că poţi trata cu praz. Care sunt bolile de care te apără

Prazul este bogat în apă, aceasta regăsindu-se în proporţie de 90%, dar este şi o sursă excelentă de  vitamina A, C, E, K şi B.

Prazul este una dintre legumele pe care românii o consumă cu mare plăcere, dar despre care nu ştiu că aduce numeroase beneficii organismului. Acesta este motivul pentru care, nutriţioniştii ne recomandă să introducem această legumă în alimentaţia noastră şi măcar de două ori pe săptămână să consumăm praz.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din această legumă se pot prepara supe deliciose, omlete, sucuri, salate ori plăcinte şi multe altele.

Ce conţine această legumă?

Prazul este bogat în apă, aceasta regăsindu-se în proporţie de 90%, dar este şi o sursă excelentă de  vitamina A, C, E, K şi B. Totodată, această legumă mai conţine şi fier, sodiu, acid fosforic, siliciu, calciu, sulf, potasiu şi magneziu.

Cât este de bun pentru organism

Această legumă este ideală în curele de slăbire, ea conţinând foarte puţine calorii. În acest sens, se poate consuma în salate şi în sucuri.

Descoperă pe clicksanatate.ro şi alte beneficii ale consumului de praz

Cele mai frecvente greşeli pe care le faci când te speli pe cap

De ce femeile sunt mai anxioase decât bărbaţii

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările