Ce boli tratează uleiul de sâmbure de struguri

Ce boli tratează uleiul de sâmbure de struguri

Uleiul din sâmburi de struguri te protejează de ultraviolete

Uleiul din seminţe de struguri are o istorie lungă. Frunzele şi sâmburii strugurilor au fost folosite în medicina populară europeană pentru a trata bolile de ochi, a opri sângerările, a trata iritaţii ale pielii, a reduce inflamaţiile, a uşura durerea şi a îndepărta constipaţia, variola, greaţa şi bolile de ficat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mai mult decât atât, uleiul este folosit în produsele pentru păr, ten şi corp, precum şi în loţiunile şi unguentele care tratează arsurile solare.

Te scapă de acnee şi dermatită

Specialiştii spun că acidul linoleic, care se întâlneşte în uleiul din sâmburi de struguri, are proprietăţi antiinflamatoare. Acesta conţine 73% acid linoleic, care poate fi benefic în tratamentul acneei, dermatitei, reacţiilor alergice, eczemei atopice, pielii uscate şi senzaţia de mâncărime. Pentru a scăpa de aceste neplăceri aplică ulei din seminţe de struguri pe zona afectată de 2-3 ori pe zi.

Accelerează vindecarea arsurilor solare

Bogat în substanţe nutritive, uleiul din sâmburi de struguri te protejează de ultraviolete şi accelerează vindecare arsurilor solare. Ia suplimente cu seminţe de struguri în fiecare zi sau aplică o cantitate mică de ulei din seminţe de struguri pe zonele de piele afectate.

Citeşte continuarea articolului pe clickpentrufemei.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările