Cătina albă combate acneea

Cătina albă
combate acneea

Cătina concentrează în fructe o întreagă farmacie

Fructele de cătină albă sunt singura sursă vegetală pentru toţi acizii graşi omega şi conţin mai mult de 190 de substanţe biochimice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cătina albă este cunoscută şi drept cătină de râu sau ananas siberian şi este una dintre cele mai uimitoare plenate medicinale create de natură. Se consideră că această plantă are proprietăţi antivirale, antibacteriene şi de vindecare.

Uleiul de cătină albă a fost folosit cu succes în combaterea acneei, a rozaceei şi a altor probleme cutanate. S-a constatat că planta este utilă şi în tratamentul unor probleme gastrice precum refluxul gastro-esofagian de acid, în ulcerul peptic, colită şi diverticulită.

Ca supliment, cătina albă se găseşte sub formă de ulei şi pulbere. Potrivit Noi biblii a vitaminelor, coordonată de farmacologul Earl Mindell, pentru ulei, doza recomandată este de o jumătate sau o linguriţă de două-trei ori pe zi, pe stomacul gol, cu cel puţin o jumătate de oră înainte de masă. Sub formă de pulbere, se recomandă o jumătate de linguriţă, de două ori pe zi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările