Beneficiile consumului de scorţişoară

Beneficiile consumului de scorţişoară

Scorţişoara dilată vasele de sânge, iar în felul acesta se reduce riscul de apariţie a bolilor cardiovasculare

Ştiai că scorţişoara are puterea de a trata cancerul, tusea şi răceala? Însă lista beneficiile acestui condiment puternic aromat continuă. Descoperă-le în cele ce urmează.

Ştiri pe aceeaşi temă

Menţine diabetul sub control

Potrivit unui studiu, scorţişoara are un efect puternic în menţinerea în limite normale a nivelului de zahăr în sânge. De asemenea, condimentul ajută la scăderea lipidelor din sânge şi la diminuarea colesterolului. Scorţişoara dilată vasele de sânge, iar în felul acesta se reduce riscul de apariţie a bolilor cardiovasculare, atât de întâlnite în rândul diabeticilor.

Soluţii: Prepară-ţi ceai din câteva linguri de scorţişoară şi apă clocotită şi bea-l de câteva ori pe zi.

Previne apariţia bolii Alzheimer

Extractul de scorţişoară are în compoziţie substanţe nutritive care transmit impulsurile organismului către creier, protejându-l de boli. Astfel, condimentul previne apariţia bolii Alzheimer şi încetineşte progresul acesteia.

Soluţii: Consumă zilnic, pe stomacul gol,  o linguriţă de pudră de scorţişoară cu miere.

Descoperă alte beneficii ale scorţişoarei pe clickpentrufemei.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările