Apa consumată din căni de cupru are efecte nebănuite asupra corpului. Ce boli poţi preveni şi trata atât de simplu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apa hidratează organismul, reglează temperatura corpului, ajută la eliminarea toxinelor din corp şi are grijă de ţesuturile pielii, însă beneficiile ei nu se opresc aici. Dacă este depozitată în recipiente din cupru, apa are efecte nebănuite asupra sănătăţii.

În medicina Ayurvedică, apa consumată din căni de cupru are mult mai multe efecte pozitive asupra corpului, decât dacă ar fi depozitată în sticle de plastic sau în recipiente de sticlă. „Dacă ţineţi apa în recipiente din cupru, de preferat întreaga noapte sau cel puţin patru ore, apa ia din proprietăţile cuprului, care sunt extrem de benefice pentru organism”, afirmă Sadhguru, un specialist ayurvedic.

Ajută sistemul digestiv

Cuprul are proprietăţi de stimulare a sistemului digestiv atât în digestia alimentelor, cât şi în eliminarea toxinelor de la nivelul intestinelor prin defecaţie. De asemenea, apa care este depozitată în recipiente din cupru distruge bacteriile „rele” de la nivelul intestinelor şi reduce inflamaţiile, prevenind astfel apariţia gastritei, a indigestiilor şi a infecţiilor de la nivelul stomacului. Apa consumată din căni de cupru stimulează şi buna funcţionare a rinichilor şi a ficatului.

Stimulează arderea depozitelor de grăsime

Apa ţinută în recipiente din cupru te poate ajuta să slăbeşti cu uşurinţă, întrucât intensifică metabolismul, cât şi arderea şi eliminarea depozitelor de grăsimi.

Află ce alte beneficii miraculoase are apa asupra corpului dacă este ţinută în recipiente din cupru.

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite