Alternative naturale pentru cafea

Alternative naturale pentru cafea

Rodiile abundă în antioxidanţi şi energizează organismul la fel de mult ca şi o ceaşcă de cafea

Cafeaua este benefică dacă este consumată cu moderaţie. Ce faci, însă, dacă din motive medicale trebuie să renunţi la ea? Iată câteva alternative naturale cu care o poţi înlocui.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ceaiul verde

Ceaiul verde conţine mai puţină cofeină decât cafeaua. Acesta este recomandat persoanelor care au probleme hepatice  sau cu tensiunea arterială ridicată. Totodată, ceaiul verde poate fi utilizat şi de cei care vor să slăbească.  

Ceaiul cu ginseng siberian

Ginsengul siberian este o plantă utilizată, în special, pentru a preveni răceala şi gripa. Ingredientele active ale plantei, numite eleutheroside, energizează organismul. Ceaiul cu ginseng stimulează concentrarea, dar îi ajută şi pe cei care vor să slăbească.

Sucul de rodii

Poţi să consumi fructul în stare sa naturală sau să faci un suc combinat cu alte fructe. Poţi, de exemplu, să faci un shake cu rodie, lapte de soia, banană, spirulină şi iaurt. Rodiile abundă în antioxidanţi şi energizează organismul la fel de mult ca şi o ceaşcă de cafea.

Descoperă care sunt celelalte alternative pentru cafea pe clickpentrufemei.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: