4 remedii naturale pentru părul subţire

4 remedii naturale pentru părul subţire

4 remedii naturale pentru părul subţire

Căderea părului este una dintre cele mai frecvente probleme cu care nu se confruntă doar femeile, ci şi bărbaţii. Din fericire pentru doamne, există numeroase remedii împotriva căderii părului pe care le poţi face şi tu acasă.

4 remedii naturale pentru părul subţire

 
Părul subţire este cel care se rupe cel mai uşor şi este, adesea, condamnat la lipsă de formă si volum. Vestea bună este că există câteva remedii naturale pentru părul subţire care te vor ajuta. 
 

1. Ouă

 
Părul fragil are nevoie de proteine, iar oul conţine din plin. De fapt, un ou conţine 6 grame de proteine, alături de omega 3, acizi graşi, zinc, vitamina A, E şi C. 
 
Mască de păr cu ou. Bate două ouă şi pune-le pe părul ud. Lasă oul să acţioneze timp de 30 de minute, apoi spală-te. Pentru îngroşarea firelor de păr, foloseşte o mască cu ou o dată sau de două ori pe săptămână.
 

2. Uleiul de măsline

 
Uleiul de măsline a fost folosit dintotdeauna la îngrijirea tenului şi părului.
 
Mască de păr cu ulei de măsline. Masează scalpul cu ulei de măsline călduţ, apoi adaugă pe toată lungimea părului şi stai aşa timp de 30-40 de minute.  De asemenea, îl poţi lăsa să acţioneze şi pe timpul nopţii.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: