Poziţia de somn te scapă de boli

Poziţia de somn te scapă de boli

Este recomandat să dormi pe partea stângă, aceasta fiind cea mai sănătoasă poziţie şi cea în care corpul elimină toxinele eficient.

Fiecare are o poziţie preferată în care poate adormi mai uşor şi pe care adesea o menţine pe tot parcursul nopţii. Tu ştii ce poziţie favorizează eliminarea toxinelor pe timpul nopţii?

Ştiri pe aceeaşi temă

Somnul este cel mai bun instrument prin ajutorul căruia organismul tău se reface după o zi lungă şi obositoare.

Cel mai bine beneficiază de pe urma somnului, ficatul, ale cărui celule parcă se refac ca prin minune după 7-8 ore de somn.

În urma mai multor studii efectuate pe seama poziţiilor de pe parcursul nopţii, specialiştii au ajuns la concluzia conform căreia dormitul pe o anumită parte a corpului ajută la eliminarea toxinelor chiar în timp ce dormim.

Cât de mult ne influenţează poziţia de dormit?

Înafară de sănătatea fizică şi cea mintală are de suferit de pe urma poziţie de pe parcursul nopţii. Dacă obişnuieşti să dormi pe o parte încearcă să fie de fiecare dată partea stângă, aceasta pare a fi cea mai sănătoasă poziţie din care îţi poţi ajuta corpul să se cureţe de toxine în special pe parcursul nopţii.

Între orele2-4 dimineaţa celulele corpului au cea mai mare rată de regenerare, în plus specialiştii sunt de părere că această poziţie ajută şi la detoxifierea creierului, mai mult decât în pozţia de dormit pe burtă sau pe spate.

Află pe Clicksanatate.ro din ce cauze apare insomnia!

Trucuri inedite pentru slăbit

Aşa te descurci cu colegii dificili!

citeste totul despre: