Plante pentru un somn odihnitor

Plante pentru un somn odihnitor

Sunt perioade în care orice-ai face ajungi să adormi târziu de fiecare dată, însă anumite plante aşezate strategic în dormitor pot ajuta organismul şă aibă parte de un somn odihnitor şi să se refacă.

Stilul de viaţă agitat, grijile, stresul şi alimentaţia îşi pot pune amprenta asupra calităţii somnului, atât de important pentru refacerea organismului. Pentru a reuşi să te odihneşti, îţi poţi pune în dormitor plante care te ajută să dormi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Iasomia

Mirosul său delicat are un efect de relaxare asupra corpului şi a minţii, care te va ajuta să dormi precum un bebeluş. Potrivit studiilor, s-a constatat că reduce nivelul anxietăţii şi sporeşte chiar şi activitatea din timpul zilei.

Levănţica

Te încântă cu mirosul ei minunat, reducând în acelaşi timp nivelul stresului şi al anxietăţii. Încetineşte ritmul cardiac şi îmbunătăţeşte calitatea somnului. Îţi poţi umple o pernă sau un săculeţ cu levănţică uscată sau poţi folosi chiar şi uleiul de levănţică, care difuzat în cameră te va ajuta să ai un somn odihnitor pe timpul nopţii.

Descoperă care sunt plantele care te ajută să ai un somn odihnitor pe clickpentrufemei.ro

 

Cum învinge iedera orice tip de tuse

Ce poţi trata cu levănţică

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: