Ce să faci înainte de culcare dacă ai probleme cu somnul

Ce să faci înainte de culcare dacă ai probleme cu somnul

Insomnia nu este o problemă modernă. Cu toate acestea, viaţa modernă a făcut ca problemele de somn să fie tot mai frecvente. Principalele cauze sunt munca peste program, lucrul la laptop în pat şi privitul la televizor până târziu în noapte. Iată ce spun specialiştii că ar trebui să facem, pas cu pas, ca să adormim mai uşor.

Cum faci din dormitor un sanctuar al somnului

Cum faci din dormitor un sanctuar al somnului

Nu doar obiectele pe care le ţii în dormitor, ci şi poziţia patului îţi influenţează calitatea odihnei nocturne. Dacă nu te-ai odihnit bine într-o cameră de hotel şi, totuşi, n-ai putea spune care-a fost motivul nemulţumirii tale, se prea poate să fie o problemă de... Feng Shui.

5 semne că trebuie să dormi mai mult

5 semne că trebuie să dormi mai mult

Dacă nu dormi destul, tot organismul are de suferit, dar cel mai acut se resimt nopţile nedormite asupra capacităţilor intelectuale. Practic, productivitatea ta scade drastic. Dar sunt şi alte semne că nu ai un somn odihnitor şi suficient de lung.

Tragedia de la Colectiv a deschis un uriaş capitol al solidarităţii româneşti, atât în ceea ce priveşte mobilizarea resurselor profesionale, cât şi individuale. Voluntariatul profesioniştilor din profesiile medicale a fost exemplar şi fără stridenţe, iar mobilizarea societăţii civile, prin formele ei asociative, a fost de asemenea promptă şi rapidă.

acum 4 ani · comentarii (0)

Nominalizarea unui medic abia ieşit de pe băncile şcolii, cineva care nu a gustat din „salamul cu soia“ al sistemului sanitar autohton, urmată de grabnica sa înlăturare arată dificultatea pe care o au comunitatea medicală şi sistemul politic ca, în al doisprezecelea ceas, să genereze speranţă printr-o propunere care să fie dincolo de suspiciune sau deriziune.

acum 4 ani · comentarii (4)

„Puţin mai târziu” pare acest optimist şi superb moment în care toate lucrurile nu-atât-de-plăcuto-oribilo-greţoase-de-care-îmi-este-silă-să-mă-apuc se vor rezolva de la sine. În mod repetat ne comportăm ca şi când in viitor, printr-o minune, vom fi puţin mai odihniţi, vom avea mai mult timp, mai mulţi bani sau orice altă aliniere perfectă de stele de care avem nevoie să facem lucrurile să se întâmple.

acum 5 ani · comentarii (0)
Postari Recente