Ce să nu faci niciodată înainte de culcare

Ce să nu faci niciodată înainte de culcare

Zgomotul şi lumina puternică a televizorului stimulează creierul în timpul somnului.

Pentru a te bucura de o stare de bine, este indicat să ai parte de un somn odihnitor pe parcursul a cel puţin 6 ore în fiecare noapte. În caz contrar, rişti să-ţi pui în pericol sănătatea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Studiile efectuate pe baza calităţii somnului au scos la iveală faptul că persoanele care nu dorm suficient au şanse foarte mari de a confrunta cu diferite afecţiuni printre care se enumeră diabet, hipertensiune sau dureri de cap.

Nici randamentul la serviciu nu rămâne nealterat dacă nu te odihneşti suficient pe parcursul nopţii. Astfel că, tulburările de somn reprezintă o problem ce nu trebuie ignorată.

Privitul la televizor seara

Una dintre cele mai periculoase activităţi pentru sănătatea ta este să adormi cu televizorul pornit. Şi asta din cauza faptului că zgomotul de fundal stimulează creierul în timpul somnului, lumina puternică a televizorului de asemenea stimulează creierul având consecinţe asupra secreţiei de melatonină. Cea mai bună modalitate de a induce somnul seara este lecturarea unei cărţi.

Află pe Clicksanatate.ro ce nu trebuie să ai la masa la seară!

Unele alimente pot provoca migrene

Cum recunoşti anxietatea
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: