Dormit
Articol publicitar

Poate cafeaua provoca somnolenţă? În ce condiţii?

Poate cafeaua provoca somnolenţă? În ce condiţii?

Toată lumea ştie că una dintre cele mai energizante băuturi din lume este cafeaua. Această băutură amară este o sursă excelentă de cofeină, dar nu oferă întotdeauna energie pentru toată lumea. Sunt unele organisme mai tolerante? De ce se simt unii oameni mai obosiţi după ce beau cafea?

8 motive pentru a te culca înainte de ora 22:00

8 motive pentru a te culca înainte de ora 22:00

Pentru o viaţă sănătoasă, un adult are nevoie de minim 7 ore de somn pe zi. Deşi multă lume ştie cel puţin teoretic acest lucru, nu sunt mulţi cei care chiar au un somn adecvat. Pe lângă numărul total de ore de somn, o importanţă o poate avea şi intervalul orar în care dormim.

Tragedia de la Colectiv a deschis un uriaş capitol al solidarităţii româneşti, atât în ceea ce priveşte mobilizarea resurselor profesionale, cât şi individuale. Voluntariatul profesioniştilor din profesiile medicale a fost exemplar şi fără stridenţe, iar mobilizarea societăţii civile, prin formele ei asociative, a fost de asemenea promptă şi rapidă.

acum 7 ani · comentarii (0)

Nominalizarea unui medic abia ieşit de pe băncile şcolii, cineva care nu a gustat din „salamul cu soia“ al sistemului sanitar autohton, urmată de grabnica sa înlăturare arată dificultatea pe care o au comunitatea medicală şi sistemul politic ca, în al doisprezecelea ceas, să genereze speranţă printr-o propunere care să fie dincolo de suspiciune sau deriziune.

acum 7 ani · comentarii (4)

„Puţin mai târziu” pare acest optimist şi superb moment în care toate lucrurile nu-atât-de-plăcuto-oribilo-greţoase-de-care-îmi-este-silă-să-mă-apuc se vor rezolva de la sine. În mod repetat ne comportăm ca şi când in viitor, printr-o minune, vom fi puţin mai odihniţi, vom avea mai mult timp, mai mulţi bani sau orice altă aliniere perfectă de stele de care avem nevoie să facem lucrurile să se întâmple.

acum 8 ani · comentarii (0)
Postari Recente
Modifică Setările