Vrei să slăbeşti? Ţine cont de sfaturile nutriţioniştilor!

Vrei să slăbeşti? Ţine cont de sfaturile nutriţioniştilor!

Alege fructe întregi proaspete în locul celor uscate.

Lupta cu kilogramele nedorite îţi pare a fi una necâştigătoare pentru tine? Înainte să te demoralizezi, pune în practică aceste sfaturi ale nutriţioniştilor!

Ştiri pe aceeaşi temă

Evită produsele fără gluten

Dacă nu te ştii alergic, nu este nevoie să alegi alimente care sunt prelucrate pentru a elimina anumite ingrediente, precum glutenul. Prin alegerea acestor produse, optezi în mod invariabil pentru un aliment mai scump, foarte prelucrat, care nu te ajută să-ţi atingi obiectivul, acela de a pierde în greutate.

Stai departe de îndulcitorii artificiali

Aceştia se găsesc în cele mai multe alimente dietetice şi, în special, în băuturile acidulate care pot conţine până la 10 linguriţe de zahăr. Ai putea crede că, prin optarea pentru o versiune dietetică, faci o mai bună alegere. Chiar şi aceastea sunt bogate în zahăr, spun specialiştii.

Atunci când consumăm aceşti îndulcitori artificiali, creierul percepe încă gustul dulce şi răspunde în mod similar. Prin urmare, el încurajează apetitul, astfel încât consumi din ce în mai mai multe calorii pentru a compensa acest lucru.

Descoperă şi alte sfaturi pentru slăbit pe clickpentrufemei.ro.

Dieta cu ou: - 10 kg în 7 zile!
Slăbeşte 2 kg în 2 zile cu dieta cu portocale!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările