Daca exercitiile si dietele nu functioneaza, credeti ca nu exista nicio speranta? Ei bine nu. Un mare laborator a decis sa abordeze aceasta problema a abdomenului flasc si umflat. De ce nu pot scapa barbatii si femeile (cu sau fara exces de greutate) de aceasta problema?

Intr-o prima faza, acest laborator a cautat sa izoleze cei 3 factori principali ai abdomenului flasc si umflat si, in a doua faza, a cautat un raspuns precis si individual al acestor 3 cauze. Astfel, a putut fi conceput primul comprimat cu tripla actiune.

Prezentarea sa vorbeste de la sine. Este compus din 3 straturi de 3 culori diferite. Componentii 100% naturali si fara contraindicatii ai fiecarui strat combat, unul dupa altul, motivele care va impiedica sa scapati de burta urata, care va deformeaza silueta.

Primul motiv al burtii este permeabilitatea tesuturilor. Excesul de apa are ca efect lipsa de contur a muschilor, fara a mai vorbi de senzatia neplacuta de balonare. De aceea, stratul galben al acestui comprimat contine extract din frunze de anghinare, bogat in cinarina, care va amplifica impermeabilitatea tesuturilor. Efectul este imediat, dispare balonarea, formele sunt evidentiate, celulita si pielea cu aspect de coaja de portocala dispar.

Al doilea motiv este stresul vietii de zi cu zi. Studiile arata ca stresul genereaza o secretie de cortizol, responsabila de formarea si acumularea grasimii pe peretele abdominal. Stratul rosu al acestui produs inovator concentreaza crom activ de ultima generatie. Cromul este reputat pentru efectul sau relaxant. Asadar, diminuand secretia de cortizol, nu veti mai transforma zaharurile din alimentatie in grasimi, iar grasimea depusa pe abdomen va disparea rapid.

Al treilea motiv al unui abdomen umflat este un metabolism, care nu mai functioneaza. Stratul verde contine un extract hiperconcentrat de ceai verde Maté, care va reactiva intregul organism. Astfel, veti putea elimina excesul de grasime dispersata in jurul intestinului, dar si impiedica o noua depunere de grasime.

Dupa cum vedeti problema abdomenului flasc si umflat nu poate fi rezolvata cu o simpla capsula sau cu un simplu ingredient. Trebuiau combinate toate aceste componente, pastrandu-le propria actiune.

Acum este posibil sa spuneti adio burtii dizgatioase, care va deformeaza silueta! Nu mai intarziati si dati click aici pentru a descoperi oferta de lansare al acestui comprimat 3 in 1.