Vrei să renunţi la zahăr, dar nu ştii ce să foloseşti în locul lui? Lista îndulcitorilor sănătoşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Pixabay (Arhivă)
Foto: Pixabay (Arhivă)

Zahărul este cel mai frecvent îndulcitor pe care îl întâlnim în multe dintre alimentele pe care le consumăm. De asemenea, zahărul poate fi nociv dacă este consumat în cantităţi mari, însă îl putem înlocui.

Zahărul poate provoca afecţiuni medicale, precum boli de inimă, ficat, diabet sau obezitate. În cantităţi reduse, zahărul contribuie la o dietă echilibrată. 

Stevia este un îndulcitor produs de un arbust întâlnit în America de Sud. Este mult mai dulce decât zahărul şi nu conţine calorii. Stevia reduce riscul de obezitate şi nivelul de zahăr din sânge. 

Citeşte continuarea pe Click.ro!

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite