Trucuri simple ca să scapi de grăsimea de pe burtă

Trucuri simple ca să scapi de grăsimea de pe burtă

Ca să arzi grăsimea de pe abdomen este indicat să incluzi în alimentaţia ta cât mai mult alimente care previn balonarea.

Nu este deloc uşor să dai jos kilogramele acumulate peste iarnă. Dacă ţii cont de câteva trucuri simple, vei avea silueta pe care ţi-o doreşti!

Ştiri pe aceeaşi temă

Dacă vrei să ai un abdomen plat şi să arzi grăsimea abdominală, trebuie să ai grijă ce mănânci. Totuşi, trebuie să ştii că nu doar alimentaţia te ajută să scapi de grăsimea de pe burtă – aceasta trebuie asociată mereu cu mişcarea fizică.
 
Stimulează detoxificarea
 
Odată cu sosirea primăverii, este momentul ca organismul să fie curăţat şi detoxificat. Încearcă limonada fără zahăr, sucurile din fructe naturale sau sucurile din legume proaspete. Bea dimineaţa un pahar de apă cu zeamă de la o jumătate de lămâie.
 
Consumă alimente care previn balonarea
 
Ca să arzi grăsimea de pe abdomen este indicat să incluzi în alimentaţia ta cât mai mult alimente care previn balonarea, cum ar fi dovleac, iaurt, ananas, ghimbir, mentă, anason, fenicul, ceai de păpădie. Evită sarea în exces, căci te va balona şi va reţine apa.
 

 

citeste totul despre: