Topul alimentelor antifoame
0Mănâncă inteligent prin alegerea alimentelor bogate în substanţe nutritive care oferă o senzaţie de saţietate pentru o perioadă mai lungă decât cele obişnuite. Se spune despre ele că acţionează ca o pastilă împotriva foamei.
Iată care sunt aceste superalimente!
Ouăle
Oul este superalimentul care nu trebuie să lipsească de pe farfurie la micul dejun. Datorită proteinelor, vitaminelor, seleniului, zincului, cuprului, fierului şi grăsimilor sănătoase, oul este considerat o pastilă naturală antifoame. Recomandat este să fie mâncat fiert (moale sau tare, după preferinţă).
Legumele şi fasolea
Atât legumele, cât şi fasolea sunt sănătoase şi sunt surse importante de substanţe nutritive (vitamine, minerale, fibre, fier şi acid folic), îmbunătăţind digestia şi oferind saţietate. Ele pot fi consumate sub orice formă, la mic-dejun, prânz şi cină.