Supa care înlocuieşte antibioticele

Supa care înlocuieşte antibioticele

Poţi să scapi de acest miros foarte uşor mestecând câteva frunze proaspete de mentă sau de pătrunjel.

Considerat unul dintre cele mai puternice alimente sănătoase cu acţiune detoxifiantă, usturoiul este un adevărat aliat al sănătăţii tale. Cu usturoi poţi face o supă care îţi susţine imunitatea şi reglează tranzitul intestinal.

Ştiri pe aceeaşi temă

După perioada de post, trecerea la alimentaţia cu carne atrage anumite probleme mai ales la nivelul tranzitului intestinal. Imunitatea poate fi  vulnerabilă în această perioadă, astfel că, în loc să iei antibiotice, poţi încerca să beneficiezi de avantajele oferite de natură printre care se numără şi usturoiul.

Un bun medicament antidepresiv

Consumul de usturoi este indicat mai ales dacă te confrunţi cu prezenţa viermilor intestinali sau anumite afecţiuni printre care diabetul, depresia sau chiar şi tifosul.

Îl găseşti cu uşurinţă pe rafturile magazinelor atât sub formă crudă (cea mai sănătoasă de altfel), cât şi sub formă uscată, praf sau granulat.

Atunci când îl alegi în stare crudă, este indicat ca după zdrobire să nu treacă mai mult de 5-10 minute până la consumare. În felul acesta te vei bucura de toate substanţele nutritive pe care le conţine.

Află pe Clicksanatate.ro ce efecte are supa de usturoi!

Din ce cauză apare răguşeala?

Leacuri cu spânz pentru uz extern

citeste totul despre: