Supa care te ajută să slăbeşti sănătos

Supa care te ajută să slăbeşti sănătos

Este foarte important ca timp de o săptămână să consumi de 3 ori pe zi la mesele principale supa de varză.

Silueta şi problema surplusului de kilograme ţi-au dat mari bătăi de cap? Încearcă să introduci în dietă acestă supă plină de substanţe nutritive care îţi vor accelera metabolismul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poate că ai auzit de celebra supă de varză şi de efectele sale rapide în ceea ce priveşte eliminarea surplusului de kilograme.

Însă ştii cum funcţionează ea şi cât de benefică este pentru sănătatea ta?

Profită că acum poţi găsi cu uşurinţă această legumă plină de vitamine şi observă cum kilograme dispar rând pe rând.

Ce conţine această dietă

Este foarte important ca timp de o săptămână să consumi de 3 ori pe zi la mesele principale supa de varză. Însă nu te gândi că asta este tot şi că te vei înfometa sau că nu vei putea duce la bun sfârşit această provocare.

Gândeşte-te că faci o schimbare pe termen lung şi priveşte gama largă de nutrimenţi ce îi pui în farfurie şi asta pentru că pe lângă varză este indicat să adaugi în supa minune ceapă, ţelină, ardei, morcov  şi condimente după gust.

Dacă faci parte din categoria oamenilor care nu pot să excludă carnea din alimentaţie, nu este nici o problemă, poţi să consumi în continuare carne şi să slăbeşti.

Prima zi este dedicată fructelor

Prima zi este cea mai uşoară, pe lângă supa de varză ai voie să consumi fructe cu un conţinut ridicat de apă cum ar fi pepene, prune, citrice,  piersici sau poţi să faci suc din ele. Evită pe cât posibil zahărul şi bea apă cât mai multă.

Asigură-te că ai consumat fructele până în maxim ora 15, apoi rezumă-te doar la supa de varză.

Află pe Clicksanatate.ro detalii despre cum să ţii această dietă!

Aşa îţi îmbunătăţeşti viaţa sexuală!

Mustul previne îmbătrânirea prematură

citeste totul despre: