Sucuri naturale pentru slăbit

Sucuri naturale pentru slăbit

Sucuri naturale pentru slăbit. Varza te ajută în lupta cu kilogramele

În lupta cu kilogramele în plus aveţi aliţai şi sucuri naturale care că ajută la slăbit, precum sfela, lămâia, grapefruitul sau varza.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe lângă faptul că aceste sucuri naturale sunt gustase şi vă dau senzaţia de saţietate sau ajută organsimul să ardă mai repede caloriile, sunt şi o sursă importantă de vitamine şi minerale de care are nevoie organsimul. 
 
Sucuri naturale pentru slăbit din lămâie. E recomandat dimineaţa, cu apă călduţă. Are rol de a grăbi metabolismul şi digestia întrucât ajută nivelul de aciditate gastrică. Atenţie, unele persoane care pot avea arsuri digestive în urma consumului de lămâi. De asemenea, lămâia, pe lângă faptul că e trecută pe lista de alimente care te ajută să slăbeşti, are numeroase beneficii, printre care aportul crescut de calciu, potasiu, vitamina A, C sau fibre pectinice. 

Sucuri naturale pentru slăbit. Castravetele cu roşia fac minuni

Sucuri naturale pentru slăbit de grapefruit. Este un alt fruct care poate fi trecut pe lista de alimente care te ajută să slăbeşti. De asemenea, este un fruct ce aduce numeroase beneficii organismului, precum scăderea colesterolului sau a nivelului de zahăr în sânge. Este bogat în vitamina C, vitamina A, B5, acid folic, calciu şi fibre.
 
Sucuri naturale pentru slăbit de sfeclă roşie. Conţine săruri minerale şi numeroase vitamine. De asemenea, pentru că e bogat în fier, sucul natural de sefeclă roşie ajută la arderea caloriilor. Îl puteţi face cu suc de portocale. Atenţie, nu consumaţi în exces pentru că, în unele cazuri, poate o senzaţie de vomă. Sunt de ajuns trei sucuri naturale de sfelcă roşie pe zi. 
 
Sucuri naturale pentru slăbit de roşii cu castraveţi. Sunt două legume sărace în calorii, foarte gustoase şi extrem de răcoritoare. În timp ce roşii accelerează procesul de ardere al caloriilor, castraveţii, datorită conţinutului ridicat de apă, ajută la eliminarea toxinelor.  
 
Sucuri naturale pentru slăbit din varză. Sunt multe diete de slăbit care îţi recomandă un regim cu varză, doar cu varză. Însă trebuie să aveţi mare atenţie, întrucât vă poate slăbi foarte mult organismul. Potrivit nutriţioniştilor, o dietă cu varză (salată sau supă) v-ar putea ajuta să daţi jos chiar şi 5 kilograme într-o săptămână.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările