Slăbeşte sănătos cu dieta Body for Life

Slăbeşte sănătos cu dieta Body for Life

Ideea principală din această dietă este schimbarea stilului de viaţă.

Body for life este dieta care durează 12 săptămâni, şi este cea care promite rezultate pe termen lung. Dar trebuie depus efort, în special la antrenamentele fizice, care trebuie să fie aproape zilnice. În plus, sprijină adoptarea şi menţinerea unui stil de viaţă sănătos.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ar trebui, de asemenea, mâncat de 6 ori pe zi, porţii mici, care să fie pe bază de carne slabă şicarbohidraţi sănătoşi.

Această dietă serveşte, de asemenea, pentru stabilizarea nivelului de zahăr din sânge, creşterea nivelului de energie şi previne supraalimentarea. Această dietă a fost fondată de Bill Phillips, şi este cea care oferă rezultate rapide, dacă este urmată o dietă echilibrată, şi sunt practicate exerciţii fizice.

Antrenamentul fizic este cheia esenţială pentru dieta Body for life:

De luni până vineri, timp de 45 de minute, trebuie practicate exerciţii fizice, iar trei zile pe săptămână se fac cel puţin 20 de minute de exerciţii cardio. Trebuie practicate cele care stimulează activitatea metabolismului, ard grăsimile şi care ajută la creşterea masei musculare. Sâmbăta nu este despre antrenament. Este ziua în care poţi face orice.

Află cum să slăbeşti cu dieta Body for Life pe clickpentrufemei.ro.

5 gustări cu grăsimi prietenoase cu silueta
Dacă mănânci cereale dimineaţa slăbeşti. Iată de ce!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: