Slăbeşte 10 kilograme consumând la discreţie morcovi şi grepfruit

Slăbeşte 10 kilograme consumând la discreţie morcovi şi grepfruit

Cât ţii acest program de slăbit, nu mai folosi sare în mâncare şi condimente.

Greutatea ideală nu este imposibil de atins. Îţi propunem încă o dietă care a dat roade pentru mulţi din cei care au urmat-o. În multe cazuri, respectând principiile ei s-a putut slăbi chiar şi 10 kg. Dacă te hotărăşti s-o urmezi, să ne spui şi nouă ce rezultate ai obţinut.

Ştiri pe aceeaşi temă

Combinaţia de morcovi şi grapefruit joacă rol de inamic pentru grăsimi. Substanţele benefice din morcovi, cum este betacarotenul, care ajută vederea, şi cele din grapefruit, printre care cele care scad nivelul de colesterol „rău“ din organism, acţionează împreună pentru topirea a numai puţin de zece kilograme.

Ce alimente trebuie să eviţi

Cât ţii acest program de slăbit, nu mai folosi sare în mâncare, condimente, renunţă la alcool, dulciuri, grăsimi şi uită de zahăr. Toate acestea inhibă efectul dietei. Sosurile, lactatele şi brânzeturile sunt interzise.

Alege doar carnea slabă, fără pieliţe, şi prepar-o fără să utilizezi ulei. Trebuie să te hidratezi foarte bine şi să bei cel putin 2 litri de apă.

Când ţi-e sete, bea suc de morcovi şi grapefruit

În timpul curei nu e bine să bei cafea – o poţi înlocui cu ceai verde. Te poţi delecta cu sucul de morcovi şi grapefruit ori de câte ori simţi nevoia să bei şi altceva în afară de apă.

Morcovul are puţine calorii şi multe fibre alimentare, care te ajută să te saturi rapid. Despre grapefruit se spune că, dacă mănânci un fruct după o masă consistentă, te ajută să arzi cu 20% mai rapid caloriile ingerate.

Află cum să slăbeşti 10 kg consumând la discreţie morcovi şi grepfruit.

Dieta cu grapefrut. Slăbeşte peste 6 kg în 12 zile
De ce e bine să consumăm brânzeturi mucegăite

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările