Secretul bananei consumate dimineaţa

Secretul bananei consumate dimineaţa

Banana conţine un tip de amidon care ajută la scăderea ţesutului adipos.

Cum bine se spune că ziua bună se cunoaşte de dimineaţă, dacă vrei să faci mici schimbări pentru a te menţine în formă şi a scăpa de un surplus de kilograme este necesar să introduci în dieta ta un obicei pe cât de simplu pe atât de sănătos şi anume consumarea unei banane dimineaţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Scriitorul Hitoshi Watanabe a scris o carte intitulată e „dieta de banane de dimineaţă” în care explică faptul că o banană mâncată dimineaţa şi un pahar de apă la temperatura camerei te vor ajuta să elimini câteva kilograme bune într-o singură săptămână.

Banana, secretul siluetei tale

Această schimbare benefică îţi va fi de folos dacă vei alege să te alimentezi corect în restul zilei renunţând la tot ce înseamnă pâine albă, dulciuri, alimente prăjite şi grase sau fast food.

Cu cât vei conştientiza mai repede că sănătatea ta depinde atât de tine cât şi de obiceiurile tale culinare cu atât mai sănătos vei fi.

Reuşit acestei schimbări se datorează faptului că banana conţine un tip de amidon care ajută la scăderea ţesutului adipos, iar bacteriile din intestin transformă acest amidon în grăsimi ce ajută la o mai bună funcţionare a tractului gastrointestinal.

Află pe Clicksanatate.ro cât de mult contează cantitatea de banane consumate zilnic!

De ce este bine să bem suc de ghimbir?

Semnele timpurii ale problemelor prostatei

citeste totul despre: