Scapă de grăsimea abdominală mâncând

Scapă de grăsimea abdominală mâncând

Cerealele îţi îmbunătăţesc tranzitul intestinal şi te scapă de depunerile de grăsime din zona abdominală.

Grăsimea abdominală nu este doar inestetică, ci este şi extrem de periculoasă pentru sănătatea ta. Află cum poţi scăpa de ea fără să îţi prejudiciezi sănătatea!

Ştiri pe aceeaşi temă

Grăsimea abdominală nu ţine cont de vârstă, profesie sau sex, fiind o problemă de sănătate mult mai periculoasă decât obezitatea.

Factorii care contribuie la apariţia ei sunt mai ales alimentaţia dezechilibrată bogată în zaharuri, grăsimi, lipsa micului dejun, cinele la ore târzii, sedentarismul, stresul care te poate face să mănânci emoţional, fumatul, alcoolul în exces, lipsa somnului suficient cât şi anumite schimbări hormonale.

Astfel putem spune că ne confruntăm cu două tipuri de grăsimi eabdominală şi anume cea care acoperă celebrul „six pack” care reprezintă un stat subcutanat de grăsime localizat între muşchii abdominali şi piele şi cel de al doilea strat care este cunoscut sub denumirea de grăsime viscerală. Aceasta din urmă îţi îmbracă organele din cavitatea abdominală într-o star adipos, cel mai periculos de altfel.

Bomba cu ceas este grăsimea viscerală, dar nici prima categorie nu trebuie scăpată din vedere.

Consumă tărâţe sau ovăz

Obişnuieşte-te să consumi orez brun în loc de cel alb şi să adopţi în alimentaţia ta cât mai multe cereale integrale dintre care cele mai recomandate sunt tărâţele şi ovăzul.

Chiar şi în supă le poţi adăuga, ele te vor ajuta să ai parte de un tranzit mult mai sănătos şi să scapi rapid de ţesutul adipos mai ales din zona abdominală.

Află pe Clicksanatate.ro ce să mănânci ca să slăbeşti!

Învaţă să prepari un antibiotic natural la tine acasă!

Planta care îngrijeşte aparatul genital feminin

citeste totul despre: