Mustul, sursă de longevitate

Mustul, sursă de longevitate

Mustul oferă un efect revigorant organismului.

Principalul ingredient ce stă la baza mustului, strugurii sunt vedetele acestui sezon. Prin procedeul de stoarcere al acestora se obţine sucul delicios şi plin de vitamine care se transformă treptat în vin. Ştiai că mustul nu este doar bun la gust, ci îţi şi menţine sănătatea?

Ştiri pe aceeaşi temă

Una dintre substanţele oferite de must este vitamina C, care are un rol important în menţinerea ssitemului imunitar puternic, dar se regăseşte de o potrivă şi complexul vitaminic B, vitamina A. datorită conţinutului intens nutritiv, mustul este considerat ca fiind un buchet de antioxidanţi de primă clasă ce este capabil să ţină celulele canceroase la distanţă.

Mustul nu se fierbe

Este o licoare delicioasă ce se consumă imediat după zdrobirea strugurilor cu ajutortul stivuitorului sau chiar şi a blenderului doar după ce au fost scoşi sâmburii în acest ultim caz.

Pentru a te bucura de toate vitaminele şi beneficiile sale, se recomandă consumarea imediată a licorii. Oferă un efect revigorant organismului şi ajută la o detoxificarea rapidă şi uşoară atât timp cât nu adaugi zahăr la prepararea lui.

Te ajută să te menţii în formă

Da, ai citi bine, mustul este indicat mai ales dacă vrei să scapi de câteva kilograme bune.

Efectul său depurativ şi diuretic intens este responsabil de acest lucru, astfel vei observa cum se reduc centimetrii din jurul taliei şi kilogramele de pe cântar văzând cu ochii.

Are efect antiîmbătrânire

Tocmai cantitatea sa mare de antioxidanţi şi polifenoli joacă un rol esenţial în menţinerea sănătăţii celulelor şi întârzie procesul de îmbătrânire prematură a organismului.

Află pe Clicksanatate.ro cum să ţii cura cu must!

De ce ne îngrăşăm în weekend?

Cel mai bun truc pentru a scăpa de celulită

citeste totul despre: