Inelul gastric virtual prin hipnoză

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inelul  Gastic Virtual prin Hipnoză este o tehnică revoluţionară care vine ca alternativă noninvazivă la operaţiile clasice.
Inelul  Gastic Virtual prin Hipnoză este o tehnică revoluţionară care vine ca alternativă noninvazivă la operaţiile clasice.

Inelul gastic virtual produce aceleaşi efecte precum cel real, doar că nu există. Mai concret, prin hipnoterapie putem convinge mintea subconştientă că există un inel montat pe stomacul nostru fără ca vreo operaţie să aibă loc.

Inelul  Gastic Virtual prin Hipnoză este o tehnică revoluţionară care vine ca alternativă noninvazivă la operaţiile clasice.

Operaţia de fixare a unui inel gastric este un ultim pas în lupta cu kilogramele în plus. 

Orice persoană cu un diagnostic de obezitate este familiară cu procedura, chiar dacă doar în teorie, şi a luat în considerare opţiunea ca a soluţie extremă pentru o problemă care îi bântuie de ani întregi. 

O astfel de decizie nu este luată uşor, deoarece vorbim de o intervenţie chirurgicală cu toate riscurile asociate ei, mai ales în cazul unui organism care este deja solicitat de greutatea în plus care apasă pe organe şi diferite alte tulburări asociate obezităţii.

Alternativa medicală constă în introducerea unul inel ajustabil de silicon in jurul părţii superioare a stomacului. Acest inel gastric limitează cantitatea de alimente pe care le putem ingera şi ne dă un sentiment de saţietate mult mai repede decât în mod normal. Rezultatul este un consum redus de mâncare şi inevitabil pierdere în greutate.

Dacă teoria este foarte atractivă, în practică multe persoane se feresc de o astfel de intervenţie majoră şi consecinţele complexe asupra vieţii lor, iar în unele cazuri nu este indicată din cauza altor probleme de sănătate. Aici intervine hipnoza.

Inelul gastric virtual produce aceleaşi efecte precum cel real, doar că nu există. Mai concret, prin hipnoterapie putem convinge mintea subconştientă că există un inel montat pe stomacul nostru fără ca vreo operaţie să aibă loc. Odată ce sugestia este asimilată, mintea va ordona stomacului să se comporte ca şi cum inelul există şi să ne limiteze apetitul la un stomac mult mai redus în dimensiune. Acest lucru ne va obliga să ne schimbăm obiceiurile alimentare şă să servim porţii mult mai mici fără să ne simţim înfometaţi.

  • Fără operaţie
  • Fără medicaţie
  • Fără timp de recuperare
  • Fără contra-indicaţii

Descoperă mai multe despre Inelul Gastric Virtual!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite