Iată de ce să consumi drojdie de bere dimineaţa!

Iată de ce să consumi drojdie de bere dimineaţa!

Drojdia de bere este foarte benefică pentru persoanele care suferă de anemie.

Drojdia de bere poate fi găsită sub formă de capsule, lichidă sau sub formă de pulbere. Ultima opţiune fiind cea mai recomandată. Nu fi surprinsă când am să îţi spun că drojdia de bere este, în realitate, un tip de ciupercă. Cunoscută încă din antichitate, este incredibil de benefică pentru sănătatea organismului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ştiai deja beneficiile minunate ale drojdie de bere? Sau încă nu ai avut curaj să o încerci? Vei fi convinsă că nu există nimic mai bun decât includerea drojdiei de bere în prima masa a zilei, în scopul de a te bucura de o mai bună calitate a vieţii.

Iată ce este mai exact drojdie de bere:

Acest supliment nutritiv poate fi găsit în magazinele alimentare de sănătate sau în supermarketuri de specialitate, precum şi în farmacii. Nu este scump şi poate fi combinat cu multe alimente. Acest tip de ciupercă este realizat printr-un proces de fermentare corespunzător, în care un compus devine o substanţă bogată în proteine, vitamine şi minerale.

Iată de ce este bună drojdia de bere pentru sănătatea organismului:

1. Conţine substanţe nutritive naturale

Treci printr-o perioadă în care te simţi mai obosită decât în mod normal? Ai observat că părul a început să cadă, că unghiile au devenit fragile şi se rup uşor? Atunci nu ezita. Consumă drojdie de bere, dimineaţa şi vei vedea că te vei simţi mai bine, datorită acestor proprietăţi pe care le are.

Pentru fiecare 100 de grame de drojdie de bere, aceasta beneficiază de 8 grame de proteine. Este bogată în vitamine din complexul B, perfecte pentru a fortifica părul şi unghiile. Aceasta te va ajuta să sintetizezi enzimele şi hormonii, să menţii inima sănătoasă prin consolidarea arterelor şi buna circulaţie a sângelui. Drojdia de bere este bogată în aminoacizi, fibre şi minerale precum fierul, zincul, magneziul şi cromul.

Află pe clickpentrufemei.ro de ce să consumi drojdie de bere în fiecare dimineaţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: