Dieta volumetrică; ce trebuie să ştii despre ea

Dieta volumetrică; ce trebuie să ştii despre ea

Dieta volumetrică a luat naştere din teoria că mănânci aceeaşi cantitate de alimente în fiecare zi, fără a ţine seama de cât de multe calorii consumi sau de defalcarea cantităţii de grăsimi, carbohidraţi şi proteine din dieta ta.

Dieta volumetrică este mai mult un model alimentar decât o dietă strictă, dar trebuie să acorzi o foarte mare atenţie alimentelor pe care le mănânci. Dar iată ce implică acest regim alimentar!

Ştiri pe aceeaşi temă

Vei slăbi cu dieta volumetrică?

Cel mai probabil, da! Este o dietă sănătoasă? Răspunsul este acelaşi, da! De fapt, revista U.S. News & World Report a clasat dieta volumetrică pe locul 5 în topul celor mai bune diete, dintr-un total de 40 de diete analizate de un grup de experţi în domeniul sănătăţii şi nutriţiei.

Ce spune creatorul dietei

Dieta volumetrică a fost creată de Barbara Rolls, profesor de ştiinţe nutriţionale, ca o abordare sănătoasă a alimentaţiei, care se concentrează pe alegerea unei varietăţi de alimente bogate în substanţe nutritive, dar nu şi calorii. Componenta esenţială a acestei diete este umplerea unui volum mai mare de alimente care are un conţinut scăzut de calorii, ceea ce înseamnă că mănânci fizic mai mult. Nu este o "dietă rapidă fixă" care te va ajuta să slăbeşti într-un timp scurt. Este mai mult un model de consum pe termen lung, care îţi permite să mănânci mai mult şi să slăbeşti sau să te menţii în formă.

Descoperă tot ce trebuie să ştii despre dieta volumetrică pe clickpentrufemei.ro

 

Dieta militară. Slăbeşte 5 kg în 3 zile

Dieta de primăvară în funcţie de zodie

 

citeste totul despre: