Dieta cu pătrunjel. Slăbeşti până la 5 kilograme într-o săptămână

Dieta cu pătrunjel. Slăbeşti până la 5 kilograme într-o săptămână

Dieta cu pătrunjel. Slăbeşti până la 5 kilograme într-o săptămână

Pătrunjelul este nelipsit din prepararea multor feluri de mâncare, fiind un aliment sănătos. Bogat în vitamina C, chiar mai mult decât lămâia, poate fi folosit şi pentru a da jos kilogramele în plus.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dieta cu pătrunjel promite rezultate spectaculoase: slăbeşti 4-5 kilograme într-o săptămână. Iată cum îl poţi consuma: 
 

Dieta cu pătrunjel - sub formă de salată

 
Contribuie la reducerea greutăţii corporale în mod sănătos, adică fără a pune în pericol echilibrul de vitamine din organism.
 
Ai nevoie de frunzele şi codiţele fragede de la şase legături. Totul se toacă mărunt. Se adaugă o cantitate egală de frunze de mentă mărnunţite, o lingură de grâu pisat şi înmuiat în apă timp de 30 de minute, o roşie mai mare tăiată cubuleţe şi zeamă de o lămâie. 
 
Această salată se mănâncă pe tot parcursul zilei, de câte ori senzaţia de foame va da târcoale. Se mai poate, de asemenea, consuma: 
 
  • - la micul dejun o ceaşcă de cafea neagră sau un fruct (portocală, banană, grapefruit, căpşuni sau măr); 
  • - la prânz un piept de pui fiert sau la grătar, după preferene, un măr sau o pară; 
  • - iar masă de seară poate fi îmbogăţită cu un ou fier, un morcov ras şi un un măr. 
 
Regimul trebuie urmat timp de o săptămână pentru a slabi 4-5 kilograme. Se beau cel puţin 2 litri de lichide (apă, ceai neîndulcit). Se recomandă evitarea sucurilor. cele mai cunoscute ingrediente alimentare, este folosit, de multe ori că ornament, ignorându-se beneficiile acestei plante pentru sănătate.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: