Dieta cu fursecuri. Cât poţi pierde în greutate într-o lună

Dieta cu
fursecuri. Cât poţi pierde în greutate într-o lună

Dieta cu fursecuri trebuie completată cu suplimente de vitamine

Regimul este creaţia unui medic american pe nume Sanford Siegal în 1975. Deşi asupra ei nu s-au făcut studii clinice pare foarte atractivă întrucât ceea ce este interzis în alte diete, aici e permis.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şase fursecuri pe zi, alături de o masă alcătuită din pui fără piele şi legume la abur asigură o pierdere în greutate de cinci kilograme într-o lună, potrivit Bibliei vitaminelor.

Nu este vorba despre nicio magie, scrie Earl Mindell, autorul cărţii, fursecurile – pretinse a se compune din aminoacizi speciali, meniţi să ţină foamei în frâu, conţin şi fibre vegetale care acţionează ca un agent conglomerant, alături de un amestec de proteine şi zaharuri. Dieta te supune unui regim de 800-1.000 de calorii pe zi, de unde şi piederea în greutate.

Atenţie însă că regimul este unul care poate duce la carenţe de vitamine, mai spune Earl Mindell, care adaugă că, acele diete sub 1.000 de calorii pe zi nu duc la o pierdere durabilă în greutate şi pot determina apariţia palpitaţiilor, a disfuncţiilor renale, carenţelor de potasiu şi a altor probleme de sănătate.

Dacă totuşi consideri că dieta ţi se potriveşte, mai spune Earl Mindell, nu uita să iei şi suplimente care să conţină vitaminele E, D, calciu şi magneziu, precum şi ginko biloba.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările