Dieta de 3 zile. Slăbeşti până la 5 kilograme fără să te înfometezi. Ce trebuie să faci

Dieta de 3 zile. Slăbeşti până la 5 kilograme fără să te înfometezi. Ce trebuie să faci

Dieta de 3 zile. Slăbeşti până la 5 kilograme

Mai sunt câteva zile până la vacanţă şi vrei să arăţi impecabil în costumul de baie? Sau ai un eveniment important şi nu te mai încape rochia? Atunci e momentul să ţii o dietă. Nu trebuie să te înfometezi pentru a pierde câteva kilograme, ci doar să ştii ce să mănânci.


Oricine poate urma această dietă de 3 zile, iar rezultatele sunt spectaculoase. Poţi slăbi până la 5 kilograme. Trebuie precizat faptul că rezultatele sunt pe termen scurt şi că ar fi bine să consulţi un nutriţionist înainte de a începe orice fel de dietă.  
 
Iată ce presupune această dietă de 3 zile: 
 

Ziua 1  

 
Micul dejun: o ceaşcă de cafea simplă sau ceai neîndulcit, jumătate de grepfruit proaspăt sau suc, o felie de pâine cu o linguriţă de unt de arahide. (Total calorii: 219 )
 
Prânz: 125 grame ton în conservă, o felie de pâine, o ceaşcă de cafea simplă sau ceai neîndulcit. (Total calorii: 183)
 
Cină: două felii subţiri de carne de orice tip la grătar sau fiartă, 250 grame fasole, 250 grame morcovi sau sfeclă, o ceaşcă de ceai,  250 grame de îngheţată de vanilie. (Total calorii: 468) 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: