Detoxifică-ţi organismul în trei zile

Detoxifică-ţi organismul în trei zile

O dietă bogată în alimente, ceaiuri si sucuri care curăţă corpul de toxine te va ajuta să scapi şi de kilogramele nedorite.

După mesele îmbelşugate, bogate în grăsimi şi dulciuri, cântarul devine un inamic nemilos. Dacă vrei să te simţi din nou uşoară şi plină de energie, urmează dieta noastră de detoxifiere, de trei zile, în care îţi purifici corpul şi să scapi de 1,5 kg.

Este imposibil să treci peste atâtea mese copioase fără să mănânci de toate. Dar nu uita că vei reveni la serviciu fără vlagă. Oare de ce? Pentru că ţi-ai „încărcat” organismul cu mâncăruri pline de grăsimi şi de zahăr la care ai adăugat mult... sedentarism. Soluţia este să ţii o dietă de 2-3 zile, în care să incluzi alimente, ceaiuri şi sucuri care-ţi curăţă corpul de toxine. La această dietă trebuie să adaugi obligatoriu cel puţin 30 de minute de mişcare pe zi. Vei pierde astfel 1,5 kilograme, vei avea o piele mai strălucitoare şi te vei simţi plină de energie.

Gustări la alegere

A.250 ml suc de mere preparat în casă
B.250 g grepfrut

Micul dejun la alegere

A. ceai de lămâie, 1 felie de pâine integrală,1 iaurt obişnuit şi 1 banană.
B. ceai de păpădie, 200 g salată de fructe (ananas, măr, grepfrut, kiwi), 1 felie pâine integrală.
C. ceai verde, 120 g iaurt obişnuit cu 30 g  fulgi de ovăz, 1 portocală.

Fiecare dintre cele trei ceaiuri sunt detoxifiante: păpădia este un bun diuretic şi un tonic excelent pentru ficatul leneş. Lămâia drenează vezica biliară şi curăţă ficatul de toxine, iar ceaiul verde elimină toxinele din sistemul digestiv şi stimulează arderile grăsimilor.

Citeşte continuarea articolului pe clickpentrufemei.ro.

citeste totul despre: