Descoperă ce aliment te ajută să slăbeşti rapid!

Descoperă ce aliment te ajută să slăbeşti rapid!

Aproape 68% din fibrele care se găsesc în grapefruit sunt solubile în apăAproape 68% din fibrele care se găsesc în grapefruit sunt solubile în apă

Chiar dacă ai ţinut fel şi fel de diete, tot nu reuşeşti să scapi de kilogramele nedorite? În urma a mai multor studii, cercetătorii au ajuns la concluzia că există un aliment care, introdus în dietă, te ajută să slăbeşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Are puţine calorii

Când vrei să ţii o dietă este foarte important să introduci în alimentaţie produse care au puţine calorii şi care dau senzaţia de saţietate. Unul dintre alimentele care îndeplineşte acest criteriu este grapefruitul. O jumătate de grapefruit alb conţine 39 de calorii, în timp ce aceeaşi porţiune de grapefruit roz sau roşu are 52 de calorii.

Conţine numeroase fibre

Datorită conţinutului bogat de fibre, grapefruitul este un fruct care dă senzaţia de saţietate pentru mai mult timp. Aproape 68% din fibrele care se găsesc în grapefruit sunt solubile în apă. Acestea reţin intrarea glucozei în sânge (important pentru diabetici) şi reduc nivelul de colesterol din sânge.

Află mai multe despre acest fruct miraculos pentru silueta ta pe clickpentrufemei.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările