De ce este bine să bei iaurt zi de zi

De ce este bine să bei iaurt zi de zi

De ce este bine să bei iaurt zi de zi

Când intri într-un magazin, e imposibil să nu observi o gamă largă de iaurturi. Dacă eşti o fire nehotărâtă, e posibil să îţi fie greu să alegi. De aceea, este important să fii informată din timp cu privire la varietatea de produse existente în comerţ, ca să ştii ce e mai sănătos pentru tine.

De ce este bine să bei iaurt zi de zi

 

Iaurtul grecesc, savoare cremoasă

 
Iaurtul grecesc este obţinut prin eliminarea zerului, ceea ce îl face să aibă mai multe proteine în raport cu un iaurt obişnuit. Ajută metabolismul tău să funcţioneze corect, datorită conţinutului scăzut de carbohidraţi şi conţinutului ridicat de vitamina B12. Consumându-l, vei te vei alege cu un aport sănătos de nutrimente şi vei ajunge mai repede la greutatea dorită.
 

Iaurtul natural, fără adaosuri

 
Acest tip de iaurt este bun pentru tine, deoarece nu conţine adaos de zahăr sau alte arome. Se obţine prin fermentarea laptelui pasteurizat şi este cel mai uşor de digerat. Prezintă o serie de beneficii, datorate modului în care a fost pregătit. Datorită bacteriilor pe care le conţine, accelerează producerea de celule albe, care luptă împotriva infecţiilor.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: