Dă kilogramele jos cu dieta cu ananas!

Dă kilogramele jos cu dieta cu ananas!

Acest fruct îmbunătăţeşte digestia.

Cauţi o cură de slăbire, pe care să o poţi ţine până la final? Încearcă regimul cu ananas. Cu această cură nu vei simţi că ai restricţie de la unele alimente.

Ştiri pe aceeaşi temă

Totul ţine mai puţin de două săptămâni, dar merită efortul. Ananasul ajută mult digestia şi are în compoziţie substanţe care favorizează eliminarea grăsimilor.

Totuşi, e indicat să nu prelungeşti cura, pentru că este săracă în elemente nutritive şi poate destabiliza organismul. De fapt, e bine să nu suferi din pricina carenţelor de minerale şi vitamine când începi această cură. Nu este o dietă pe termen lung şi nici nu e indicat să apelezi la ea ori de câte ori te îngraşi câtevakilograme. Efectul scade pe măsură ce o ţii de mai multe ori.

Beneficiile dietei cu ananas

Acest fruct îmbunătăţeşte digestia, mai precis ajută stomacul să digere bine alimentele şi scade riscul de balonare. Mai mult decât atăt, aduce beneficii şi la nivelul pielii, căreia îi menţine supleţea şi fermitatea. Un alt avantaj pe care îl aduce ananasul organismului este legat de controlul asupra apetitului. Ştii, chiar dacă nu ţii acestă dieta, dacă îţi e foame, mănâncă o felie-două din acest fruct şi senzaţia se va diminua.

Află cum să slăbeşti cu dieta cu ananas pe clickpentrufemei.ro.

Dieta cu conopidă te ajută să dai jos „colăceii“
Dieta Rina îţi accelerează metabolismul

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările