Cum poţi să slăbeşti cu cafeaua de dimineaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cafeaua îţi stimulează metabolismul şi creşte rezistenţa la efort.
Cafeaua îţi stimulează metabolismul şi creşte rezistenţa la efort.

Fiecare avem anumite tabieturi fără de care nu se putem începe ziua. Fie că este vorba de alergatul în parc, o ceaşcă de cafea sau micul dejun. Vestea bună este că acum poţi să te foloseşti de cafeaua de dimineaţa pentru a avea grijă de siluetă.

Pe lângă faptul că, de dimineaţă, cafeaua poate fi de un real folos pentru a te învigora, aceasta este şi benefică sănătăţii tale. Îţi echilibrează sistemul imunitar, ameliorează astmul, îţi alungă oboseala, îmbunătăţeşte randamentul intelectual şi fizic.

Odată cu consumul de cafea, îţi stimulezi metabolismul şi creşti rezistenţa la efort, deoarece, odată consumată, muşchii sunt mult mai activi, iar grăsimile se ard mai repede, transformându-se în energie.

Cel mai bun truc pentru silueta ta

Un doctor din New York, pe numele său Dave Asprey, este considerat a fi inventatorul unei reţete pe care a numit-o „bulletproof coffee" ( cafeaua antiglonţ).

Acesta susţine că, după ce a început să consume cafea cu unt, a pierdut aproximativ 6 kilograme, iar această metodă pare a fi una revoluţionară şi ideală mai ales pentru persoanele care se luptă cu surplusul de kilograme.

Şi asta datorită faptului că untul de palmier sau de cocos combinat cu cafea este suficient cât să-ţi asigure energia de care ai nevoie pentru a face faţă unei zile încărcate. Este şi un aliat de nădejde în curele de slăbire, deoarece ajută la menţinerea senzaţiei de saţietate pe o perioadă mai lungă de timp.

Avantajele uleiului de cocos

Untul, uleiul de cocos şi cel  de palmier sunt uşor absorbite de organismul uman. Untul neutralizează pofta de mâncare şi îi furnizează creierului nutrimenţii necesari pentru a funcţiona la capacitate maximă. Iată un bun motiv pentru care şi tu să îl consumi în fiecare dimineaţă!

Printre nutrimenţii săi se numără: acidul caprilic, acidul lauric şi acidul capric. Aceşti acizi graşi care sunt uşor digerabili, au proprietăţi antimicrobiene şi antifungice şi se duc direct la ficat din tractul digestiv unde sunt utilizaţi ca o sursă imediată de energie sau transformaţi în aşa-numitele ketone care pot trata afecţiuni ale creierului, cum ar fi epilepsia sau boala Alzheimer.

Uleiul de cocos pare să fie extrem de eficient în special în ce priveşte reducerea grăsimii din zona abdominală. Aceasta este cea mai periculoasă formă de grăsime, deoarece se fixează în jurul organelor interne din cavitatea abdominală.

Descoperă pe clicksanatate.ro ce alte ingrediente se pot adăuga la cafea pentru a slăbi mai uşor!

Cât de toxice sunt de fapt vopselele artificiale pentru ouă?

Pască sănătoasă fără gluten şi zahăr

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite