Cum găteşti sănătos carnea de porc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prepararea la cuptor a cărnii de porc se numără printre cele mai sănătoase moduri de gătire.
Prepararea la cuptor a cărnii de porc se numără printre cele mai sănătoase moduri de gătire.

Cu toţii ştim că porcul nu este cea mai slabă carne, iar modul de a prepara friptura de porc contează enorm pentru sănătatea noastră. Deşi pare mult mai uşor şi rapid să prăjim carnea, totuşi, ar trebui să recurgem mult mai des la cuptor, mai ales când vine vorba de carnea de porc.

Cu toţii ştim că porcul nu este cea mai slabă carne, iar modul de a prepara friptura de porc contează enorm pentru sănătatea noastră. Deşi pare mult mai uşor şi rapid să prăjim carnea, totuşi, ar trebui să recurgem mult mai des la cuptor, mai ales când vine vorba de carnea de porc.

Iată câteva idei despre cum găteşti sănătos carnea de porc. Înainte de toate, este bine să se consume cu moderaţie carnea roşie, în special cea de porc, care este şi cea mai grasă. Grăsimile saturate se digeră mult mai greu, aşa că riscul dezvoltării cancerului de colon sau a unei boli de inimă creşte considerabil dacă se face exces.

Carnea de porc ar fi de preferat să nu se consume alături de cartofi, paste, orez, pâine sau mămăligă, deoarece digestia se îngreunează şi mai mult. De preferat este să se mănânce cu diverse alte legume şi multe murături.

Descoperă pe clicksanatate.ro cum poţi să prepari sănătos carnea de porc

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite