Cele mai bune sucuri cu care poţi înlocui cafeaua

Cele mai bune sucuri cu care poţi înlocui cafeaua

Cele mai bune modalităţi de a preveni bolile cardiovasculare sunt să faci mişcare în mod frecvent şi să te hidratezi corespunzător.

Nicio dimineaţă fără vitamine şi minerale de calitate! Acesta ar trebui să fie motto-ul tău. Încearcă să înlocuieşti cafeaua matinală sau lipsa micului dejun cu un pahar de suc proaspăt făcut în casă sau măcar cu o porţie de fructe.

Ştiri pe aceeaşi temă

În felul acesta, te vei bucura de o pielea frumoasă, hidratată, o activitate cerebrală bună şi starea ta de spirit va fi una de zile mari, ca să nu mai vorbim de doza de energie pe care o vei resimţi pe tot parcursul zilei.

Favorizează curăţarea arterelor

Sângele este responsabil de transportul tuturor substanţelor nutritive către organe. Un suc preparat în casă îţi menţine sănătatea aparatului cardiovascular.

Cea mai bună modalitate de a îngriji starea arterelor este să faci mişcare în mod frecvent, să te hidratezi corespunzător şi pentru asta poţi să apelezi şi la un suc la micul dejun.

Pentru asta ai nevoie de 2 banane, 2 ceşti de suc de portocale proaspăt stors, o lingură de miere şi o linguriţă de vanilie. Amestecă toate ingredientele cu ajutorul unui blender, adaugă şi un pahar de apă şi bucură-te apoi de porţia ta de sănătate.

Află pe Clicksanatate.ro ce alte sucuri sunt recomandate dimineaţa!

Avantajele curei cu grâu încolţit

Când e nevoie de anticoagulante şi diuretice
 

citeste totul despre: