Cele mai bune sucuri naturale care elimină toxinele din corp

Cele mai bune sucuri naturale care elimină toxinele din corp

50 g de pătrunjel conţine doza zilnică de vitamina C

Fructele şi legumele verzi sunt recunoscute ca având efecte benefice asupra organismului nostru. Sărace în calorii, dar bogate în vitamine şi minerale, ele sunt sursa perfectă în curele de detoxifiere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fructele şi legumele verzi curăţă corpul şi accelerează metabolismul, fiind recomandate şi pentru detoxifierea organismului.

Aceste băuturi din fructe şi legume verzi pot fi consumate la micul dejun, la prânz sau la cină, sau poţi alege să le consumi chiar ca gustare între mese, fără teama că vei da greş. Totodată, timpul alocat preparării băuturii este minim. Tot ce trebuie să faci este să mixezi fructele şi legumele într-un blender până când vei obţine un amestec omogen. Dacă este cazul, adaugi puţină apă, doar atât cât este necesar.

Castravete şi pătrunjel

Această băutură este perfectă pentru seară. Castravetele este compus 90% din apă, astfel încât poate fi numai bun pentru o băutură uşoară de vară. Adaugă câteva frunze de pătrunjel şi vei obţine o combinaţie fantastică de prospeţime şi beneficii. 50 g de pătrunjel conţine doza zilnică de vitamina C şi caroten, care sunt extrem de necesare în zilele calde.

Mere cu avocado,  salată verde şi kiwi

Sucul preparat din mere, avocado şi kiwi poate fi completat, în mod surprinzător, cu frunze de salată verde. Datorită faptului că are o valoare calorică foarte mică, este recomandat pentru curăţarea corpului şi detoxifiere. Este, de asemenea, bogat în fier.

Descoperă ce alte sucuri elimină rapid toxinele din corp.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările