Cele mai bune condimente care te ajută să slăbeşti rapid

Cele mai bune condimente care te ajută să slăbeşti rapid

Capsaicina, compusul care dă iuţeala specifică ardeiului iute, s-a dovedit că reduce grăsimea din corp

Le folosim pentru a da un gust aparte preparatelor culinare, dar câte dintre noi ştim că mirodeniile ne pot ajuta să scăpăm de kilogramele în plus? Ele stimulează arderile grăsimilor şi inhibă apetitul, favorizând pierderea în greutate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Piperul negru      

Un compus puternic care dă piperului negru fierbinţeala caracteristică şi gustul iute, piperina, a fost folosit de secole în medicină pentru a trata numeroase afecţiuni, inclusiv inflamaţiile şi problemele digestive. În urma mai multor studii, s-a ajuns la concluzia că piperina ar putea avea capacitatea de a împiedica formarea de noi celule de grăsime, favorizând  scăderea ţesutului adipos din jurul abdomenului. Condimentează-ţi cu piper negru carnea la grătar şi salata pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Ardeiul iute

Capsaicina, compusul care dă iuţeala specifică ardeiului iute, s-a dovedit că reduce grăsimea din corp şi suprimă pofta de mâncare. Un studiu publicat 2012 în Jurnalul American de Nutriţie Clinică arată că un consum zilnic de capsaicină te scapă de nesuferiţii colăcei de pe abdomen. Poţi adăuga un vârf de ardei iute pe carnea sau peştele gătite la cuptor.

Află ce alte condimente te ajută să slăbeşti aici.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările