Cele mai bune alimente care reduc surplusul de grăsimi

Cele mai bune alimente care reduc surplusul de grăsimi

Bogate în pectină, fibra solubilă care reduce asimilarea grăsimilor, merele şi perele conferă o senzaţie de saţietate timp îndelungat

Dacă vrei să slăbeşti, organizează-ţi mesele astfel încât să mănânci doar alimente sănătoase, care accelerează metabolismul şi care contribuie la eliminarea toxinelor. În plus, nu uita regula de aur: 3 mese principale şi 2 gustări.

Ştiri pe aceeaşi temă

Merele şi perele
 
Bogate în pectină, fibra solubilă care reduce asimilarea grăsimilor, merele şi perele conferă o senzaţie de saţietate timp îndelungat. În plus, conţin puţine calorii (100 g de fruct are în medie 40 kcal), de aceea se află în topul celor mai sănătoase alimente.
 
Grepfrutul
 
Consumul de grepfrut scade nivelul insulinei şi grăbeşte arderile. Dacă vrei să slăbeşti, se recomandă ca timp de două-trei săptămâni, după o jumătate de oră de la fiecare masă, să mănânci o jumătate de fruct sau să bei 150 ml de suc proaspăt de grepfrut.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările