Cel mai sănătos ulei pentru prăjit
0Prăjirea nu este cea mai sănătoasă metodă de a prepara alimentele, însă este o alternativă foarte gustoasă. Cu toate acestea, nu toate tipurile de ulei sunt la fel de bune pentru prăjit. Uleiurile vegetale nu ar trebui refolosite la prăjit, deoarece pot dăuna foarte grav sănătăţii.
Prăjirea nu este cea mai sănătoasă metodă de a prepara alimentele, însă este o alternativă foarte gustoasă. Cu toate acestea, nu toate tipurile de ulei sunt la fel de bune pentru prăjit. Uleiurile vegetale nu ar trebui refolosite la prăjit, deoarece pot dăuna foarte grav sănătăţii.
Cert este că uleiul în care se prăjesc alimentele influenţează calitatea preparatului, dar cel mai important este că unele tipuri de ulei refolosite sunt foarte nocive pentru sănătatea noastră. Când sunt refolosite pentru prăjit, uleiurile emană substanţe cancerigene.
Cel mai sănătos ulei pentru prăjit – uleiul de palmier, cel mai folosit pentru prăjirea alimentelor
Cel mai sănătos ulei pentru prăjit este uleiul de palmier. Acest ulei nu conţine colesterol, este uşor de absorbit şi digerat, ajutând la dezvoltarea sănătoasă a organismului.
Descoperă pe clicksanatate.ro care sunt cele mai bune uleiuri pentru prăjit