Ce ulei n-ar trebui să-ţi lipsească iarna din casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cele mai bune uleiuri pentru gătit este uleiul de cocos. Compoziţia acestuia rămâne neschimbată chiar şi la temperaturi ridicate.

Datorită programului destul de încărcat de care avem cu toţii parte, produsele de tipul 2 în 1 sunt la mare căutare şi nu este de mirare că natura dispune inclusiv de asftel de produse.

Dar ce ai zice dacă un singur produs l-ai putea folosi la absolut orice activitate a te de la curăţat pantofii până la prepararea felurilor de mâncare preferate?

Ne referim la uleiul de cocos şi la multitudinea de beneficii aduse de consumul lui, sănătăţii tale.

Menţine senzaţia de saţietate

Înainte de a te aşeza la masă ia o linguriţă de ulei de cocos, datorită conţinutului de ketone va reduce semnificativ apetitul şi va contribui la o digestie corespunzătoare. În plus este o grăsime destul de hrănitoare pentru glandele suprarenale, tiroidă şi ajută inclusiv la reglarea hormonilor din organism.

Inclusiv la gătit te poate ajuta sau mai poţi de asemenea să îl adaugi în smoothie-uri, salate sau când pregăteşti legumele la abur. În cazul legumelor preparate la abur, alege să le înmoi bine în ulei de cocos şi sare de mare şi astfel vitaminele solubile în grăsime se vor asimila mult mai uşor.

Specialiştii afirmă despre acest produs că este o opţiune benefică şi pentru a preveni apariţia anumitor maladii printre care şi Alzheimer. Dacă te simţi obosit mai mereu şi nu ai energie apelează cu toată încrederea la uleiul de cocos.

În plus, acţiunea sa antivirală este printre principalii factori care ajută la o vindecare mai rapidă şi frumoasă a rănilor cât şi la întărirea sistemului imunitar în sezonul rece.

Află pe Clicksanatate.ro în ce alte situaţii îţi e de ajutor uleiul de cocos!

Castanele pun sângele în mişcare

Cel mai bun mix matinal, ideal pentru articulaţii sănătoase

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite