Ce remedii naturiste poţi face din cojile de mandarine

Ce remedii naturiste poţi face din cojile de mandarine

Spală mandarinele în apă cu puţin bicarbonat pentru a elimina pesticidele.

Mandarinele fac parte din categoria deliciilor sănătoase pe care le poţi mânca ori de câte ori simţi nevoia să-ţi răsfeţi papilele gustative. Nu le arunca la final cojile!

Ştiri pe aceeaşi temă

Le poţi folosi pe post de deodorant de cameră sau de maşină şi astfel te vei bucura de aroma lor proaspătă timp îndelungat. Şi te scapă şi de invazia insectelor în cazul în care au mai rămas prin preajmă.

Ingredient esenţial pentru dulciuri

Înainte de a desface un fruct obişnuieşte-te să le speli coaja, în felul acesta vei elimina o mare parte din pesticidele folosite pentru coacerea lor. Poţi de asemenea să le treci printr-o apă cu puţin bicarbonat şi apoi să le clăteşti bine.

Cojile de mandarine sunt considerate a fi un ingredient esential în prepararea prăjiturilor şi tarte, având o aromă  puternică,  fiind folosite chiar şi la prepararea anumitor reţete de dulceaţă.

Îţi scad nivelul de colesterol rău

În cazul în care medicul ţi-a atras atenţia în legătură cu nivelul de colesterol, apelează cu încredere la ceaiul din coji uscate de mandarine. Studiile realizate pe seama substanţelor ce le conţin au scos în evidenţă faptul că pot reduce nivelul de colesterol rău.

Află pe Clicksanatate.ro ce leacuri se prepară din cojile de mandarine!

Ce greşeli de nutriţie poţi face în post

Ştii ce durere dispare cu ghimbir?

citeste totul despre: