Ce fructe te ajută să slăbeşti mai uşor

Ce fructe te ajută să slăbeşti mai uşor

Poţi alege să le consumi ca atare sau sub formă de suc timp de cel puţin 14 zile.

Aceste fructe te ajută nu numai să-ţi ţii sub control greutatea corporală, ci şi să previi afecţiunile oculare şi digestive.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gustul bun al fructelor de goji este cea mai mică dintre calităţile lor. Au un conţinut mare de vitamine, minerale, fibre şi antioxidanţi  care te pot ajuta să îţi ţii în frâu kilogramele, datorită puţinelor calorii şi să ai grijă de digestie.

Având în vedere că au un indice glicemic mic, nivelul de zahăr din sânge nu va fi influenţat de valoarea lor nutriţională, iar vitaminele şi acizii esenţiali pe care îi conţin le transformă într-o gustare perfectă indiferent de perioada zilei.

Previn cancerul

Consumul de fructe de goji este benefic mai ales pentru cei care se luptă cu o formă de cancer sau care vor să prevină această maladie. Sunt capabile să oprească evoluţia celulelor canceroase din organism.

Poţi alege să le consumi ca atare, în stare crudă, sau sub formă de suc timp de cel puţin 14 zile, rezultatul fiind o stare de spirit mai bună şi o bună funcţionare a funcţiilor gastrointestinale. Mai ales dacă te afli printre persoanele care suferă de diabet, le poţi consuma fără teama că îţi vor creşte nivelul glicemic.

Ocrotesc pielea de efectele razelor ultraviolete

Tocmai cantitatea mare de antioxidanţi pe care o au recomandă fructele goji pentru o piele frumoasă şi sănătoasă. Cercetătorii de la Universitatea din Sidney afirmă, în urma mai multor studii, că un consum regulat de goji îţi va proteja pielea de radiaţiile ultraviolete şi va preveni degenerarea celulelor pielii.

Află pe Clicksanatate.ro ce alte avantaje are consumul frecvent de fructe goji!

Dieta cu banane verzi


Cu hemoragia digestivă nu e de glumit!
 

citeste totul despre: